088 - 700 5000
info@kreanova.nl

Creatief Denken Cursus

Creatief Denken Cursus

Herkent u dat het vaak lastig is om originele ideeën te bedenken? Dat komt doordat onze hersenen ervaringen opslaan in de vorm van denkpatronen. Hierdoor kunnen wij allerlei handelingen, zoals praten en autorijden zonder na te denken uitvoeren. Maar als we behoefte hebben aan nieuwe ideeën vormen diezelfde denkpatronen opeens een heuse blokkade. Gelukkig zijn er tal van methoden en technieken ontwikkeld om denkpatronen te doorbreken. Wilt u uw creatieve geest de vrije loop laten? Volg een Creatief Denken Cursus, want creatief denken kun je leren!

Creatief Denken Cursus, een must voor iedereen!

Wij laten u ervaren hoe uw brein vastzit in denkpatronen. Vervolgens leert u verschillende technieken om deze denkpatronen te doorbreken en nieuwe ideeën te bedenken. Creatief denken is hard op weg om de status van basisvaardigheid te krijgen, naast lezen, schrijven en rekenen. De Creatief Denken Cursus is een must voor iedereen die behoefte heeft aan verandering, vernieuwing, originele ideeën en creatieve oplossingen.

 

Onderwerpen Creatief Denken CursusWat kunt u met een Creatief Denken Cursus?

  • Nieuwe producten en diensten bedenken
  • Processen verbeteren en vernieuwen
  • Uw marktkansen verruimen
  • Creatief problemen oplossen
  • Nieuwe businessconcepten formuleren

 

Meer informatie over de Creatief Denken Cursus

Deze training verzorgen wij uitsluitend incompany. Hierbij is er van alles mogelijk qua datum, locatie, aantal deelnemers, lengte en inhoud van het programma. Neem voor het aanvragen van een offerte op maat gerust contact met ons op.

Offerte Incompany Training