PROFESSIONELE BRAINSTORM BEGELEIDING

Geen eindeloze discussies, wél eindeloos veel nieuwe ideeën!


Aan de slag!

Hulp bij het doorbreken van denkpatronen

Ieder mens is van nature als kind creatief, maar eenmaal volwassen lijken we deze creativiteit te zijn kwijtgeraakt. Het blijkt dan heel lastig om vaste patronen te doorbreken. Een professionele brainstorm begeleider zorgt er met speciale werkvormen en technieken voor dat je weer op originele ideeën weet te komen.

Nieuwe ideeën komen niet vanzelf

Wil je nieuwe producten of diensten bedenken? Een geweldige marketingactie uitbroeden? Een nieuw strategisch plan maken, of je processen ‘LEAN’ inrichten? In al die gevallen heb je daar nieuwe ideeën voor nodig. Als je heel veel geluk hebt komen die ideeën misschien vanzelf. Maar wat nou als dat níet het geval is? Dan kan professionele brainstorm begeleiding je daarbij helpen met een goed opgezette sessie.

Een verstandige investering

Samen met de overige deelnemers aan de sessie investeer je een flinke hoeveelheid tijd. Het zou zonde zijn als de brainstorm dan niet de gewenste resultaten oplevert. Een brainstorm begeleiden lijkt op het eerste gezicht erg eenvoudig. Toch ligt in deze schijnbare eenvoud een aantal valkuilen verborgen; Wat is de juiste vraagstelling voor de sessie? Wie moeten er deelnemen? Hoe zorg je dat iedereen bijdraagt? Hoe maak je de creativiteit in de deelnemers los? Hoe voorkom je oeverloze discussies? Hoe maak je een keuze uit meer dan honderd ideeën? Investeren in professionele brainstorm begeleiding verdient zich zeker terug!

tools en technieken

Idea Challenger: Een doordacht proces om méér ideeën en kwalitatief betere ideeën te genereren

Concept Visualisatie: Een vertaling van de uitgewerkte ideeën en concepten naar een krachtige visual

ActionPlanner: een strakke tool voor het opstellen van de realisatie roadmap

Ga direct aan de slag!

Vraag nu een offerte aan voor professionele begeleiding van je brainstormsessie. Samen met jou bespreken wij de mogelijkheden en adviseren je over wat voor jou de beste keuze is.

Neem contact op