MET EEN PROFESSIONELE  brainstormsessie begeleider

krijgt u de CREATIEVE IDEEËN die u nodig heeft!


Maak een afspraak

Een brainstormsessie begeleider maakt ideeën bedenken gemakkelijk…

Uw organisatie heeft voortdurend behoefte aan nieuwe ideeën. Voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, voor het verbeteren van logistieke en productieprocessen, en zo nu en dan voor het herzien van uw bedrijfsstrategie of businessmodels. Het kan zijn dat deze nieuwe ideeën zich vanzelf of via de weg van ‘logisch nadenken’ aandienen. Maar wat als dat niet het geval is? Voor de meesten mensen is het lastig om ‘zomaar’ nieuwe ideeën op te hoesten. Wat als de ideeën wegblijven en de logica te kort schiet? Dan kan een deskundige brainstormsessie begeleider u verder helpen.

Een deskundige brainstormsessie begeleider bespaart u tijd en geld

Het lijkt misschien erg eenvoudig, het werk van een brainstormsessie begeleider. Toch is er veel wat mis kan gaan bij een brainstormsessie. Iets ogenschijnlijk onschuldigs als de keuze van de startvraag is bijvoorbeeld direct al heel bepalend voor wat de sessie zal gaan opleveren. Ook de toepassing van speciale werkvormen en technieken is een vak apart. Een deskundige brainstormsessie begeleider zorgt ervoor dat uw kostbare tijd en energie niet verloren gaan en geeft een grote toegevoegde waarde aan uw brainstorm sessie.

Een brainstormsessie begeleider levert maatwerk

Een brainstormsessie begeleider doet veel méér dan alleen maar het laten roepen van wat ideeën. KreaNova is gespecialiseerd in het begeleiden van brainstormsessies. En omdat elke vraag en elke organisatie uniek is, ontwerpen wij elke sessie op maat. In overleg met u als opdrachtgever bepaalt de brainstormsessie begeleider de gewenste uitkomsten voor de sessie. Vervolgens werken we daar doelgericht naar toe. Na een grondige intake ontwerpen wij de challenge (startvraag) en het proces voor de brainstorm begeleiding. Voor de inzet tijdens het proces selecteren wij de beste tools en technieken. Ook adviseren wij over de groepssamenstelling en praktische zaken zoals de selectie van locatie en faciliteiten.

De brainstormsessie begeleider staat voor:

 • Grondige bedrijfskundige probleemanalyse vooraf
 • Daardoor de juiste antwoorden op de juiste vragen
 • Slimme inzet van tools en technieken
 • Energiek creatief klimaat tijdens de sessie
 • Duidelijk proces en spelregels
 • Geen ‘ja maar’ of ‘welles / nietes’ discussies

Wat mag u verwachten van uw brainstormsessie begeleider?

 • Evenwichtige inbreng van alle deelnemers
 • Tientallen nieuwe ideeën en inzichten
 • Een ranking van alle ideeën
 • Concreet uitgewerkte oplossingsconcepten
 • Duidelijke realisatie-roadmap
 • Enthousiasme en momentum in uw team

tools en technieken

Idea Challenger: Een doordacht proces om méér ideeën en kwalitatief betere ideeën te genereren
Concept Visualisatie: Een vertaling van de uitgewerkte ideeën en concepten naar een krachtige visual
ActionPlanner: een strakke tool voor het opstellen van de realisatie roadmap

opdrachtgevers

projecten

DSM Keltan Innovation Contest – BouwKennis Jaarbijeenkomst Lezing Business Creativity – Geriatrisch Netwerk Zuid Holland Noord Brainstorm Innovatie Ouderenzorg – Gemeente Delft Begeleiding Sector Reorganisatie – PilloPak Productinnovatie BrainStorm – Lantor Productinnovatie Brainstorm – Schöck Product Innovatie Brainstorm – LVOH/LOVAH Megabrainstorm Verbetering Huisartsenopleiding – Nationale Politie Begeleiding Innovatieambitie en Strategie – Quantore Brainstorm Distributiekanaal – Hogeschool Zuyd Gastcollege Business Creativity – ASR Training Creatief Denken – NCSI Brainstorm Innovation Expedition – Milieudienst Cuijk Innovatiestrategie – Milieudienst Utrecht Innovatie Coaching – TNT Innight Begeleiding Innovatieplatform – Achmea Vitale Training Creatief Denken […]

Ruim
0
organisaties gingen u voor
ProRail
Consumentenbond
Alliander
Robeco
Tom Tom
Vesteda
Movares
Achmea
Akzo Nobel
TNT
ASR
Quantore
Lovah
Politie

over ons

KreaNova (opgericht 2002) is gespecialiseerd in innovatievermogen en zakelijke creativiteit. Wij zijn een team van bevlogen professionals in bedrijfskunde, economie, marketing en communicatie met een gedeelde passie voor creativiteit, innovatie en verandering. Met de 100% overtuiging dat elke organisatie beschikt over een onuitputtelijke bron aan nieuwe en waardevolle ideeën. Samen helpen wij u aan de benodigde ‘mindset, skillset en toolset’ om deze bron aan te kunnen boren en de ideeën om te zetten in nieuwe producten, diensten en processen.

“KreaNova heeft een persoonlijke en praktische aanpak. Innovatie & creativiteit zijn hun specialisme. Dit in tegenstelling tot andere bureaus waar deze onderwerpen slechts een onderdeel vormen van het totale pakket. Met name de doelgerichtheid waarderen wij.”Nico Bossenbroek Director ICS & Strategy, TNT Innight

contact

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, of voor het aanvragen van een offerte kunt u het formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook even bellen: 088 – 700 5000.