BRAINSTORMSESSIE

Een professionele BRAINSTORMSESSIE geeft u de NIEUWE IDEEËN die u nodig heeft.


Maak een afspraak!

Een brainstormsessie geeft u nieuwe ideeën

Uw organisatie heeft voortdurend behoefte aan nieuwe ideeën. Soms komen deze ideeën vanzelf, maar vaak blijkt het knap lastig om ‘zomaar’ nieuwe ideeën op te hoesten. Dan kan een goed georganiseerde brainstormsessie u verder helpen.

Hoe haalt u het meeste rendement uit een brainstormsessie?

Een brainstormsessie houden lijkt misschien erg eenvoudig. Toch is er veel wat mis kan gaan. Iets ogenschijnlijks onschuldigs als de keuze van de startvraag is bijvoorbeeld direct al heel bepalend voor wat de brainstormsessie zal gaan opleveren. Ook de toepassing van speciale werkvormen en technieken is een vak apart. Deskundige begeleiding zorgt ervoor dat uw kostbare tijd en energie niet verloren gaan en geeft een grote toegevoegde waarde aan de brainstormsessie.

Maatwerk zorgt bij een brainstormsessie voor relevante ideeën

Een brainstormsessie omvat veel méér dan alleen maar het laten roepen van wat ideeën. KreaNova is als geen ander gespecialiseerd in de begeleiding van uw brainstormsessie. En omdat elke vraag en elke organisatie uniek is, ontwerpen wij elke brainstormsessie op maat. In overleg met u als opdrachtgever bepalen we welke resultaten de brainstormsessie moet opleveren. Vervolgens werken we daar doelgericht naar toe. Na een grondige intake ontwerpen wij de challenge (startvraag) en het proces voor de brainstorm sessie. Voor de inzet tijdens het proces selecteren wij de beste tools en technieken. Ook adviseren wij over de groepssamenstelling en praktische zaken zoals de selectie van locatie en faciliteiten.

ONZE INZET BIJ EEN BRAINSTORMSESSIE:

 • Grondige bedrijfskundige probleemanalyse vooraf
 • Daardoor de juiste antwoorden op de juiste vragen
 • Slimme inzet van tools en technieken
 • Energiek creatief klimaat tijdens de sessie
 • Duidelijk proces en spelregels
 • Geen ‘ja maar’ of ‘welles / nietes’ discussies

RESULTATEN VAN UW BRAINSTORM SESSIE:

 • Evenwichtige inbreng van alle deelnemers
 • Tientallen nieuwe ideeën en inzichten
 • Een ranking van alle ideeën
 • Concreet uitgewerkte oplossingsconcepten
 • Duidelijke realisatie-roadmap
 • Enthousiasme en momentum in uw team

tools en technieken

Idea Challenger: Een doordacht proces om méér ideeën en kwalitatief betere ideeën te genereren
Concept Visualisatie: Een vertaling van de uitgewerkte ideeën en concepten naar een krachtige visual
ActionPlanner: een strakke tool voor het opstellen van de realisatie roadmap

opdrachtgevers

projecten

DSM Keltan Innovation Contest – BouwKennis Jaarbijeenkomst Lezing Business Creativity – Geriatrisch Netwerk Zuid Holland Noord Brainstorm Innovatie Ouderenzorg – Gemeente Delft Begeleiding Sector Reorganisatie – PilloPak Productinnovatie BrainStorm – Lantor Productinnovatie Brainstorm – Schöck Product Innovatie Brainstorm – LVOH/LOVAH Megabrainstorm Verbetering Huisartsenopleiding – Nationale Politie Begeleiding Innovatieambitie en Strategie – Quantore Brainstorm Distributiekanaal – Hogeschool Zuyd Gastcollege Business Creativity – ASR Training Creatief Denken – NCSI Brainstorm Innovation Expedition – Milieudienst Cuijk Innovatiestrategie – Milieudienst Utrecht Innovatie Coaching – TNT Innight Begeleiding Innovatieplatform – Achmea Vitale Training Creatief Denken […]

Ruim
0
organisaties gingen u voor
ProRail
Consumentenbond
Alliander
Robeco
Tom Tom
Vesteda
Movares
Achmea
Akzo Nobel
TNT
ASR
Quantore
Lovah
Politie

over ons

KreaNova (opgericht 2002) is gespecialiseerd in innovatievermogen en zakelijke creativiteit. Wij zijn een team van bevlogen professionals in bedrijfskunde, economie, marketing en communicatie met een gedeelde passie voor creativiteit, innovatie en verandering. Met de 100% overtuiging dat elke organisatie beschikt over een onuitputtelijke bron aan nieuwe en waardevolle ideeën. Samen helpen wij u aan de benodigde ‘mindset, skillset en toolset’ om deze bron aan te kunnen boren en de ideeën om te zetten in nieuwe producten, diensten en processen.

“KreaNova heeft een persoonlijke en praktische aanpak. Innovatie & creativiteit zijn hun specialisme. Dit in tegenstelling tot andere bureaus waar deze onderwerpen slechts een onderdeel vormen van het totale pakket. Met name de doelgerichtheid waarderen wij.”Nico Bossenbroek Director ICS & Strategy, TNT Innight

contact

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, of voor het aanvragen van een offerte kunt u het formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook even bellen: 088 – 700 5000.