Creatief Denken Workshop

JE KUNT HET GEWOON LEREN!

Maak een afspraak!

LEREN DENKPATRONEN TE DOORBREKEN!

Herkent u dat het vaak lastig is om originele ideeën te bedenken? Dat komt doordat onze hersenen ervaringen opslaan in de vorm van denkpatronen. Hierdoor kunnen wij allerlei handelingen, zoals praten en autorijden zonder na te denken uitvoeren. Maar als we behoefte hebben aan nieuwe ideeën vormen diezelfde denkpatronen opeens een heuse blokkade. Gelukkig zijn er tal van methoden en technieken ontwikkeld om denkpatronen te doorbreken. U kunt het gewoon leren door deel te nemen aan een Creatief Denken Workshop. Creatief denken is hard op weg om de status van basisvaardigheid te krijgen, naast lezen, schrijven en rekenen.

programma Creatief Denken Workshop

Wij laten u ervaren hoe uw brein vastzit in denkpatronen. Vervolgens leert u verschillende technieken om deze denkpatronen te doorbreken en nieuwe ideeën te bedenken.

 • Basis Breinzaken
 • Wat is Creatief Denken?
 • Logisch Denken versus Creatief Denken
 • Denkpatronen en Denkblokkades
 • Het Geheim van Creatief Denken
 • Wanneer Creatief Denken?
 • Misvattingen & KreaKillers
 • Creatieve vaardigheden, zoals Oordeel Uitstellen, Associëren en Waarnemen
 • De KreaNova IdeaChallenger methode
 • Creatieve idee technieken, zoals: Sprinter, Assumption Busting, Reversal, Random Hits, MorfBox, Biomimicry
 • Hoe kom je van ruwe ideeën tot concrete oplossingen?
 • Brainstormsessies organiseren: proces, spelregels en tips.

WAT KUNT U MET EEN Creatief Denken Workshop?

De Creatief Denken Workshop stelt u in staat om waar en wanneer u maar wilt, over ieder onderwerp originele nieuwe ideeën te bedenken. Als u behoefte heeft aan het introduceren van nieuwe producten en diensten, als u de processen van uw afdeling wilt verbeteren en vernieuwen, als u manieren wilt ontwikkelen om uw marktkansen te verruimen, of als u nieuwe business concepten wilt formuleren, dan heeft u zeker baat bij een Creatief Denken Workshop. Creatief Denken is een must voor iedereen die behoefte heeft aan verandering, vernieuwing, originele ideeën en creatieve oplossingen.

opdrachtgevers

projecten

DSM Keltan Innovation Contest – BouwKennis Jaarbijeenkomst Lezing Business Creativity – Geriatrisch Netwerk Zuid Holland Noord Brainstorm Innovatie Ouderenzorg – Gemeente Delft Begeleiding Sector Reorganisatie – PilloPak Productinnovatie BrainStorm – Lantor Productinnovatie Brainstorm – Schöck Product Innovatie Brainstorm – LVOH/LOVAH Megabrainstorm Verbetering Huisartsenopleiding – Nationale Politie Begeleiding Innovatieambitie en Strategie – Quantore Brainstorm Distributiekanaal – Hogeschool Zuyd Gastcollege Business Creativity – ASR Creatief Denken Workshop – NCSI Brainstorm Innovation Expedition – Milieudienst Cuijk Innovatiestrategie – Milieudienst Utrecht Innovatie Coaching – TNT Innight Begeleiding Innovatieplatform – Achmea Vitale Creatief Denken Workshop […]

Ruim
0
organisaties gingen u voor
ProRail
Consumentenbond
Alliander
Robeco
Tom Tom
Vesteda
Movares
Achmea
Akzo Nobel
TNT
ASR
Quantore
Lovah
Politie

over ons

KreaNova (opgericht 2002) is gespecialiseerd in innovatievermogen en zakelijke creativiteit. Wij zijn een team van bevlogen professionals in bedrijfskunde, economie, marketing en communicatie met een gedeelde passie voor creativiteit, innovatie en verandering.

Met de 100% overtuiging dat elke organisatie beschikt over een onuitputtelijke bron aan nieuwe en waardevolle ideeën. Samen helpen wij u aan de benodigde ‘mindset, skillset en toolset’ om deze bron aan te kunnen boren en de ideeën om te zetten in nieuwe producten, diensten en processen.

“KreaNova heeft een persoonlijke en praktische aanpak. Innovatie & creativiteit zijn hun specialisme. Dit in tegenstelling tot andere bureaus waar deze onderwerpen slechts een onderdeel vormen van het totale pakket. Met name de doelgerichtheid waarderen wij.”Nico Bossenbroek Director ICS & Strategy, TNT Innight

contact

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, of voor het aanvragen van een offerte kunt u het formulier invullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons natuurlijk ook even bellen: 088 – 700 5000.