INNOVATIE IS TE BELANGRIJK OM AAN HET TOEVAL OVER TE LATEN

Ontwikkel uw innovatievermogen zodat het een TWEEDE NATUUR wordt van uw organisatie!

Wat wij doen

WIJ ONTKETENEN UW INNOVATIEVERMOGEN!

In een wereld die constant in verandering is moet ook uw organisatie zich continu aanpassen. Door best practices van anderen over te nemen, of (bij voorkeur) door zelf te innoveren. Wellicht heeft u één of meerdere innovaties op uw naam staan, en plukt u daar nog de vruchten van. Maar zeker is dat er binnenkort weer nieuwe producten en diensten op de markt komen die beter of goedkoper zijn dan uw product of dienst. U zult telkens opnieuw moeten aanpassen en innoveren. Het is dan ook zaak om van het innoveren in zichzelf een kerncompetentie te maken. Alles draait om het ontwikkelen van uw innovatievermogen.

Ga vandaag nog van start

onze aanpak

Intake & Analyse
 • De innovatienoodzaak voor uw organisatie vaststellen
 • Het huidige innovatievermogen van uw organisatie in kaart brengen
 • Een innovatieambitie formuleren die aansluit bij uw innovatienoodzaak en innovatievermogen
 • Aanduiden ‘white spots’ (verbetermogelijkheden)’
Strategie & Ontwerp
 • Formuleren innovatiestrategie in lijn met algemene strategie
 • Ontwikkelen en selecteren verbetermaatregelen
 • Opstellen blauwdruk voor innovatieve organisatie
 • Opstellen implementatieroadmap
Realisatie & Beheer
 • Inrichten innovatieproces en -organisatie
 • Training management en medewerkers
 • Organisatie en begeleiding van innovation labs en brainstorms

RESULTAAT VAN INNOVATIEVERMOGEN ONTWIKKELING

 • Een duidelijke innovatiekoers die uw medewerkers in staat stelt om actief bij te dragen aan het realiseren van uw innovatieambitie.
 • Een stimulerend klimaat waarbinnen uw medewerkers met ideeën durven komen & initiatief zullen nemen.
 • Ideeën voor innovatie komen eerder boven water, het zijn er méér van voorheen & de ideeën zijn van betere kwaliteit.
 • Een ‘snelweg voor innovatie’. Efficiënte beoordeling van ideeën, alleen de beste gaan door, geen verspilling van resources.
 • Medewerkers worden actiever in het signaleren kansen en mogelijkheden & vaardiger in het bedenken van nieuwe waarde-combinaties.
 • Méér toegevoegde waarde voor uw klanten & meer relevantie voor uw organisatie op de lange termijn.

gratis innovatie modellenboek

Speciaal voor bezoekers van onze website hebben wij een handig Innovatie Modellenboek samengesteld. Neem dit gerust eens door als u van start wilt gaan met innoveren!

Innovatie Modellenboek

opdrachtgevers

projecten

DSM Keltan Innovation Contest – BouwKennis Jaarbijeenkomst Lezing Business Creativity – Geriatrisch Netwerk Zuid Holland Noord Brainstorm Innovatie Ouderenzorg – Gemeente Delft Begeleiding Sector Reorganisatie – PilloPak Productinnovatie BrainStorm – Lantor Productinnovatie Brainstorm – Schöck Product Innovatie Brainstorm – LVOH/LOVAH Megabrainstorm Verbetering Huisartsenopleiding – Nationale Politie Begeleiding Innovatieambitie en Strategie – Quantore Brainstorm Distributiekanaal – Hogeschool Zuyd Gastcollege Business Creativity – ASR Training Creatief Denken – NCSI Brainstorm Innovation Expedition – Milieudienst Cuijk Innovatiestrategie – Milieudienst Utrecht Innovatie Coaching – TNT Innight Begeleiding Innovatieplatform – Achmea Vitale Training Creatief Denken […]

Ruim
0
organisaties gingen u voor
ProRail
Consumentenbond
Alliander
Robeco
Tom Tom
Vesteda
Movares
Achmea
Akzo Nobel
TNT
ASR
Quantore
Lovah
Politie

over ons

KreaNova (opgericht 2002) is gespecialiseerd in innovatievermogen ontwikkeling en zakelijke creativiteit. Wij zijn een team van bevlogen professionals in bedrijfskunde, economie, marketing en communicatie met een gedeelde passie voor creativiteit, innovatie en verandering.

Met de 100% overtuiging dat elke organisatie beschikt over een onuitputtelijke bron aan nieuwe en waardevolle ideeën. Samen helpen wij u aan de benodigde ‘mindset, skillset en toolset’ om deze bron aan te kunnen boren en de ideeën om te zetten in nieuwe producten, diensten en processen.

“KreaNova heeft een persoonlijke en praktische aanpak. Innovatie & creativiteit zijn hun specialisme. Dit in tegenstelling tot andere bureaus waar deze onderwerpen slechts een onderdeel vormen van het totale pakket. Met name de doelgerichtheid waarderen wij.”Nico Bossenbroek Director ICS & Strategy, TNT Innight

contact

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, of voor het aanvragen van een offerte kunt u het formulier invullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons natuurlijk ook even bellen: 088 – 700 5000.