VISUAL HARVESTING

Breng uw ideeën tot leven!

Aan de slag!


Visual Harvesting brengt ideeën tot leven

Visual Harvesting, het visualiseren van de ideeën tijdens een brainstormsessie, is dé manier om de creatieve ideeën die tijdens een brainstorm zijn bedacht tot leven te wekken. Niet iedereen kan zich immers even goed een beeld vormen van de écht nieuwe ideeën of concepten die zijn verwoord. Het visualiseren van de ideeën is dan de sleutel die bij iedereen het kwartje laat vallen.

Visual Harvesting ondersteunt het proces

Visual harvesting kan prima worden ingezet op locatie als ondersteuning bij gefaciliteerde verbeteringstrajecten, zoals:

  • brainstorms
  • strategiesessies
  • co-creatie
  • bedrijfstrainingen
  • produktontwikkeling
  • innovatietrajecten
  • ideeën generatie

Visual Harvesting bevordert de communicatie

Visual Harvesting is het direct zichtbaar maken van een gedachte in de vorm van een beeld tijdens een sessie,
vergadering of brainstorm tussen enkele of meerdere personen. De beelden worden ter plekke en realtime geschetst
zodat de deelnemers direct een visuele feedback krijgen van hun gedachten.

Visual Harvesting maakt ideeën deelbaar

Visual Harvesting, een soort snapshot van gedachten, maakt het door deze werkwijze mogelijk dat gedachten en ideeën
zichtbaar gemaakt worden en kunnen hierdoor bekeken, ervaren en gedeeld worden.

Visual Harvesting versoepelt de implementatie

Visual Harvesting bevordert hierdoor het inzicht dat deelnemers aan de sessie hebben in de concepten en verheldert en ondersteunt de communicatie tijdens de sessie en in het natraject, waarin de ideeën ‘verkocht’ moeten worden binnen de organisatie.

Neem contact op

opdrachtgevers

projecten

DSM Keltan Innovation Contest – BouwKennis Jaarbijeenkomst Lezing Business Creativity – Geriatrisch Netwerk Zuid Holland Noord Brainstorm Innovatie Ouderenzorg – Gemeente Delft Begeleiding Sector Reorganisatie – PilloPak Productinnovatie BrainStorm – Lantor Productinnovatie Brainstorm – Schöck Product Innovatie Brainstorm – LVOH/LOVAH Megabrainstorm Verbetering Huisartsenopleiding – Nationale Politie Begeleiding Innovatieambitie en Strategie – Quantore Brainstorm Distributiekanaal – Hogeschool Zuyd Gastcollege Business Creativity – ASR Training Creatief Denken – NCSI Brainstorm Innovation Expedition – Milieudienst Cuijk Innovatiestrategie – Milieudienst Utrecht Innovatie Coaching – TNT Innight Begeleiding Innovatieplatform – Achmea Vitale Training Creatief Denken […]

Ruim
0
organisaties gingen u voor
ProRail
Consumentenbond
Alliander
Robeco
Tom Tom
Vesteda
Movares
Achmea
Akzo Nobel
TNT
ASR
Quantore
Lovah
Politie

over ons

KreaNova (opgericht 2002) is gespecialiseerd in innovatievermogen en zakelijke creativiteit. Wij zijn een team van bevlogen professionals in bedrijfskunde, economie, marketing en communicatie met een gedeelde passie voor creativiteit, innovatie en verandering.

Met de 100% overtuiging dat elke organisatie beschikt over een onuitputtelijke bron aan nieuwe en waardevolle ideeën. Samen helpen wij u aan de benodigde ‘mindset, skillset en toolset’ om deze bron aan te kunnen boren en de ideeën om te zetten in nieuwe producten, diensten en processen.

“KreaNova heeft een persoonlijke en praktische aanpak. Innovatie & creativiteit zijn hun specialisme. Dit in tegenstelling tot andere bureaus waar deze onderwerpen slechts een onderdeel vormen van het totale pakket. Met name de doelgerichtheid waarderen wij.”

Nico Bossenbroek Director ICS & Strategy, TNT Innight

contact

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, of voor het aanvragen van een offerte kunt u het formulier invullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons natuurlijk ook even bellen: 088 – 700 5000.